بازارهای مالی دیجیتال - حسین عظیمی | مشاوره سرمایه گذاری
حسین عظیمی مشاوره سرمایه گذاری
سرمایه گذاری

بازارهای مالی دیجیتال

بازارهای مالی دیجیتال فهرست موضوعات Toggle بازارهای مالی دیجیتالاهمیت سرمایه گذاریبازارهای مالی آنلاینتعریف سرمایه گذاری از نظر وارن بافتانواع بازارهای سرمایه گذاریانواع بازارهای مالی آنلاین در جهانمزایای بازارهای مالی آنلاینمعایب بازارهای مالی آنلاینسخن پایانی بازارهای مالی دیجیتال یا بازارهای آنلاین مالی یکی از بازارهایی است که شما می توانید برای…

بازارهای مالی دیجیتال

بازارهای مالی دیجیتال یا بازارهای آنلاین مالی یکی از بازارهایی است که شما می توانید برای سرمایه گذاری در آنها اقدام کنید. اما این بازارها چه خصوصیاتی دارند و چگونه می شود به آنها وارد شد؟ آیا این بازارها برای سرمایه گذاری و سوددهی بازارهای امنی محسوب می شوند؟

آیا این بازارها توانایی نقد شوندگی مناسبی دارند؟ تمامی این موارد سوالاتی هستند احتمال دارد شما در زمان ورود به بازارهای مالی آنلاین با آنها روبرو شوید. به همین دلیل توصیه می کنیم این مطلب را تا انتها دنبال کرده و برای پاسخ سوالات خود ما را همراهی کنید.

این روزها همه می دانیم که یکی از موثرترین راه ها برای اینکه بتوانیم به داراییهای خود بیفزاییم و یا حداقل ارزش پول خود را در مواجهه با تورم بالایی که وجود دارد به طور کامل حفظ کنیم این است که سرمایه گذاری کنیم و یکی از راه ها بازارهای آنلاین هستند.

اهمیت سرمایه گذاری

در ابتدا لازم می دانیم که پیش از بررسی بازارهای مالی دیجیتال و یا بازارهای مالی آنلاین به اهمیت سرمایه گذاری اشاره داشته باشیم. امروزه همه ما در ایران با مسئله ای به نام تورم روبرو هستیم که به صورت فزاینده ای از ارزش سرمایه ما و پول نقدی که در اختیار داریم می کاهد. به همین دلیل ما باید به دنبال راهکاری امن و مطمئن باشیم تا بتوانیم به خوبی این شرایط را مدیریت کنیم.

به سمت ثروتمند شدن حرکت کنیم و یا حداقل از اینکه ارزش پولمان از بین برود جلوگیری کنیم. به همین دلیل راه اندازی یک کسب و کار و یا سرمایه گذاری در بازارهای مالی دیجیتال و یا سایر بازارهای مالی می تواند برای ما انتخابی بسیار مناسب و امن باشد. اما بازارهای مالی مختلفی را پیش روی خود برای سرمایه گذاری داریم که باید نسبت به هر یک از آنها شناخت کافی داشته باشیم.

بازارهای مالی دیجیتال یکی از انتخاب های ما برای سرمایه گذاری می باشد. اما آنچه که پیش از ورود به هر بازار مالی برای سرمایه گذاری برای ما اهمیت دارد این است که بازاری که قرار است نقدینگی خود را وارد آن کنیم به خوبی بشناسیم و بدانیم آیا این بازار با توجه به میزان بودجه ای که ما در اختیار داریم و با توجه به شرایطی که امروز بر وضعیت اقتصادی کشورمان حاکم است، بازار مالی مناسبی می باشد یا خیر؟ ما در ادامه قصد داریم بازارهای مالی آنلاین را مورد بررسی قرار دهیم.

بازارهای مالی آنلاین

تعریف مشخصی از سرمایه گذاری برای همه ما وجود دارد و به طور کلی می توانیم تعریفی را ارائه دهیم که هم شامل سرمایه گذاری در بازارهای مالی دیجیتال می شود و هم مربوط به تمامی انواع سرمایه گذاری در تمامی انواع بازارهای مالی می شود.

بیشتر بخوانید!
سرمایه گذاری با 5 میلیون

به طور کلی می توانیم این تعبیر را داشته باشیم که سرمایه گذاری یعنی تبدیل وجوه مالی برای خرید دارایی می باشد. با این هدف که ارزش دارایی ها در بازه های زمانی مشخصی افزایش پیدا کند و همین مسئله موجب شود که ما یا ثروتمند شویم و یا نسبت به تورم عقب نمانیم.

ورود به بازارهای مالی دیجیتال و یا سایر بازارهای مالی به این منظور صورت می گیرد که سرمایه خود را رشد و توسعه دهیم و سعی کنیم شرایطی را فراهم کنیم که از منافع مالی به دست آمده از طریق این سرمایه گذاری در آینده بهره مند شویم.

امکان دارد که با ورود به یک بازار مالی نتوانیم اهدافی که داریم را محقق کنیم و شکست بخوریم. چرا که ضرر و زیان بخشی از روند سرمایه گذاری است به همین دلیل باید با اطمینان بیشتری به سمت سرمایه گذاری حرکت کنیم تا ریسک ناشی از سرمایه گذاری را کاهش دهیم.

سرمایه گذاری در بازارهای مالی دیجیتال و یا سیار بازارهای مالی می تواند به این صورت باشد که افراد سرمایه خود را به صورتی بلند مدت در بازاری مالی سرمایه گذاری کنند و پس از طی دوره زمانی مشخص سود قابل توجهی را از آن بازار به دست آورند.

اما باید بدانید که سرمایه گذاری در بخش های مختلف و ورود به بازارهای مالی مختلف می تواند برای ما دارای تعابیر قابل توجه و متفاوتی باشد که درک این موارد می تواند به ما در یک سرمایه گذاری موفق کمک بسیار زیادی داشته باشد و به ما در این امر کمک کند.

تعریف سرمایه گذاری از نظر وارن بافت

بسیاری از افراد برای سرمایه گذاری و ورود به بازارهای مالی دیجیتال و بازارهای مالی آنلاین و یا انواع بازارهای مالی دیگر تعاریف و تعابیر مختلفی را در نظر گرفته اند. به طور کلی می شود گفت که در صورت سرمایه گذاری در شرکت ها، شما می توانید به درآمد قابل توجهی دست یابید البته در صورتی که میزان اعتبار سهام شرکت ها افزایش یابد در این بین وارن بافت یکی از اقتصاددان های مطرح سرمایه گذاری را برنامه ریزی برای پول به امید افزایش آن در آینده مطرح کرده است.

انواع بازارهای سرمایه گذاری

برای اینکه بتوانیم تعریفی دقیق از بازارهای مالی دیجیتال به شما ارائه دهیم در ابتدا لازم است که شما را با انواع بازارهای سرمایه گذاری که می توانید به آنها ورود کرده و در آن سرمایه گذاری کنید معرفی کنیم.

این بازارها هر یک دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند که شما می توانید به صورت متمرکز و یا به صورت غیر متمرکز و آنلاین در آنها ورود کنید. هر یک تعاریف مشخصی دارند که ما پیش از این آنها را برای شما در مقالاتی مجزا تعریف کرده ایم. در این بخش به معرفی هر یک به صورت مختصر اکتفا می کنیم:

  •     بازار سهام
  •     بازار استارت آپ
  •     سپرده های بانکی
  •     بازار ارزهای سایر کشورها
  •     بازار مسکن
  •     بازار طلا و سکه
  •     بازار کالاهای فیزیکی
  •     بازار اوراق با بهای ثابت
  •     بازار ارزهای دیجیتال
بیشتر بخوانید!
سرمایه گذاری 6 ماه

هر یک از این بازارها می تواند تا حدودی یکی از بازارهای مالی دیجیتال یا آنلاین شناخته شود و شرایطی را داشته باشد که شما بتوانید به صورت کاملا آنلاین و دیجیتالی و الکترونیکی در این بازارها وارد شوید و برای سرمایه گذاری با هدف کسب سود در بازه زمانی مشخصی اقدام به سرمایه گذاری بخشی از پول نقد خود را کنید.

انواع بازارهای مالی آنلاین در جهان

بازارهای مالی دیجیتال دارای انواع مختلفی هستند که هر یک از آنها دارای ویژگی های مشخصی می باشد که می تواند برای شما سوددهی مناسبی به همراه داشته باشد. البته ریسک متناسب با خود را هم دارد و شما باید به خوبی با ریسک هایی که برای شما وجود دارد هم آشنا باشید. به همین دلیل ما در این بخش هر یک از این بازارها را به شما معرفی می کنیم تا شما بدانید می توانید به صورت آنلاین و دیجیتالی در کدام بازارها ورود کنید و سرمایه گذاری خود را انجام دهید:

  1. سرمایه گذاری آنلاین در ارز دیجیتال

یکی از بازارهای مالی دیجیتال ورود به بازار ارزهای دیجیتال می باشد. ارزهای دیجیتال طی دهه گذشته روی کار آمدند و به مرور زمان رشد بسیار قابل توجهی را به دست آوردند به گونه ای که امروزه دیگر شما برای ورود به بازار شناخته شده ترین ارز دیجیتال موجود در بازار نیاز به سرمایه اولیه بسیار زیادی دارید.

اما این بازار یکی از بازارهای مالی آنلاین می باشد که شما می توانید کاملا آنلاین و بدون نیاز به مراجعه حضوری در این بازارها سرمایه گذاری کرده و اقدام به تولید درآمد بیشتر کنید تا از تورم پیشی بگیرید.

  1. سرمایه گذاری آنلاین در فارکس

در بین بازارهای مالی دیجیتال فارکس یکی از امن ترین و مطمئن ترین و البته تخصصی ترین انواع بازارهای مالی آنلاین می باشد. در این بازار عملیات تبدیل ارز یک کشور به ارز کشوری دیگر با اهداف مختلفی مانند گردشگری و یا اهدافی دیگر امکان پذیر می باشد.

این بازار سرمایه گذاری هیچ مکان فیزیکی ندارد و در آن سرمایه گذاران به صورت آنلاین اقدام به معامله و خرید و فروش ارز می کنند. ارزهای کشورهای مختلف را به راحتی به ارز هر کشوری که بخواهد در یک معامله بدون واسطه تبدیل می کنند.

  1. سرمایه گذاری آنلاین در آتی سکه

بازارهای مالی دیجیتال و یا بازارهای مالی آنلاین آتی سکه یکی دیگر از بازارهایی هستند که در آن معاملات آتی و یا معاملات فردایی صورت می گیرد.

در نظر داشته باشید که در این بازارها دو طرف به توافق می رسند که بر اساس پیش بینی میزان رشد یا افت قیمت سکه در آینده معامله ای را از الان با هم با قیمتی توافقی ببندند و در آینده با قیمت توافق شده معامله خود را انجام دهند و در این بین یکی از طرفین می تواند سود قابل توجهی را به دست آورد. این معاملات به صورت آنلاین انجام می شود و البته به تازگی در ایران ممنوع اعلام شده است.

  1. سرمایه گذاری آنلاین در استارت آپ
بیشتر بخوانید!
سرمایه گذاری در بورس

یکی دیگر از انواع بازارهای مالی دیجیتال ورود به بازارهای سرمایه گذاری استارت آپ می باشد. یعنی راه اندازی و توسعه کسب و کارهایی که عمدتا بر مبنای فناوری های جدید بنا شده اند. بسیاری از مشاغل این روزها هستند که بر مبنای فناوری های جدید مانند آی تی و یا اینترنت بنا شده و می توانند برای شما سودآوری قابل توجهی را در دراز مدت و یا در کوتاه مدت داشته باشند و شما می توانید به این بازارهای مالی آنلاین به صورت کاملا امن ورود کنید.

مزایای بازارهای مالی آنلاین

بازارهای مالی دیجیتال و ورود به آنها می تواند برای شما مزایا و یا معایب مختلفی به همراه داشته باشد که ما در این بخش قصد داریم برخی از مهمترین مزایای ورود به این بازارهای مالی آنلاین را مورد بررسی قرار دهیم. مهمترین مزایای ورود به بازارهای مالی آنلاین برای سرمایه گذاران می تواند عبارت باشد از:

  •     کلاهبرداری کمتر و امنیت بالا
  •     سرمایه گذاری به روز شده
  •     انجام سریع معاملات
  •     در دسترس بودن دائمی برای سرمایه گذاری
  •     انجام معاملات به صورت کاملا ساده و آسان

معایب بازارهای مالی آنلاین

اما ورود به بازارهای مالی دیجیتال علاوه بر مزایای قابل توجهی که دارد و موجب شده است که افراد زیادی برای ورود به آن اقدام کنند دارای معایب مخصوص به خود هم می باشد. البته باید بدانید که به دلیل اهمیت بالایی که مزایای این بازارها دارند معمولا افراد ترجیح می دهند که به این معایب به چشم هشدار نگاه کنند و به بازارهای مالی آنلاین ورود کنند. برخی از مهمترین معایب ورود به بازارهای مالی آنلاین برای سرمایه گذاران عبارت است از:

  •     امکان وجود عوارض مختلف فرهنگی برای سرمایه گذاران
  •     امکان وجود مشکلات سیاسی و تحت تاثیر قرار گرفتن معاملات
  •     امکان از دست دادن تمامی سرمایه ای که سرمایه گذار در این بازارها گذاشته است
  •     این بازارهای مالی دیجیتال به صورت کلی دارای میزان ریسک بسیار بالا و نوسانات بسیار زیادی هستند که می تواند بازار را تحت تاثیر خود قرار دهد.

سخن پایانی

در نهایت باید بدانید که ورود به بازارهای مالی دیجیتال و بازارهای مالی آنلاین می تواند برای شما سوددهی قابل توجهی به همراه داشته باشد اما ریسک هایی دارد که شما در زمان ورود به هر بازار مالی دیگری با آن روبرو هستید. به همین دلیل باید پیش از انجام معاملات خود حتما با کارشناسان این حوزه ها مشورت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up