چگونه کوچینگ شویم؟ - حسین عظیمی | مشاوره سرمایه گذاری
حسین عظیمی مشاوره سرمایه گذاری
سرمایه گذاری

چگونه کوچینگ شویم؟

چگونه کوچینگ شویم؟ فهرست موضوعات Toggle چگونه کوچینگ شویم؟چرا کوچ شویم؟مدارک و مهارت های کوچینگانواع کوچینگاهمیت فراهم سازی حضور آنلاین در مهارت کوچینگمهارت کوچینگ و ویژگی های آنکلام آخر کوچینگ یک انتخاب شغلی محبوب و پرارزش است – و همچنین حرفه ای است که روز به روز به طور فزاینده…

چگونه کوچینگ شویم؟

کوچینگ یک انتخاب شغلی محبوب و پرارزش است – و همچنین حرفه ای است که روز به روز به طور فزاینده ای دنبال می شود. صنعت کوچینگ در دهه گذشته رشد چشمگیری داشته است و برای ده سال متوالی، دومین صنعت در حال رشد در جهان بوده است و تنها حرفه ای که از آن پیش گرفته است  IT است. بنابراین اگر به دنبال خوداشتغالی یا حتی راه‌اندازی کسب‌ و کار خود هستید، اکنون بیشتر از هر زمان دیگری، برای یادگیری نحوه کوچینگ شدن مناسب است.

برای اینکه بهترین توصیه را در مورد چگونگی تبدیل شدن به یک کوچینگ به شما ارائه دهیم، راهنمای پاسخ به رایج ترین سوالات کوچینگ را گردآوری کرده ایم: چرا لازم است کوچینگ شوید، چه مسیرهای مختلفی را قادر هستید طی کنید، و محبوب ترین سوال از بین همه این است که: چه آموزش هایی برای کوچینگ شدن مورد نیاز است.

چرا کوچ شویم؟

کوچینگ یک حرفه متنوع و پر ارزش است و این توانایی را دارد که روابط شخصی و حرفه ای و همچنین سلامت روانی شما را تقویت کند. اگر به دنبال انعطاف پذیری برای کار در هر کجا و زمانی که می خواهید و پتانسیل گسترش شبکه و تعیین نرخ ساعتی خود هستید، کوچینگ یک انتخاب شغلی ایده آل است.

هنگامی که به عنوان یک کوچ یا مربی انگیزشی کار می کنید، به مشتریان خود کمک می کنید تا به اهداف خود برسند و خود را بهبود بخشند – که می تواند رضایت شغلی فوق العاده و همچنین احساس هدف را ایجاد کند.

در حالی که شما دیگران را کوچ می کنید، در واقع قادر هستید که یادگیری خود را در همان زمان نیز تسریع کنید. این نکته برای صاحبان مشاغلی که به دنبال توسعه حرفه ای خود هستند عالی است. کوچینگ، صنعتی است که به سرعت در حال گسترش است و این امکان را دارد که پتانسیل کسب درآمد زیادی را ارائه دهد.

مدارک و مهارت های کوچینگ

برای کوچینگ شدن چه تحصیلاتی لازم است؟

پتانسیل کسب درآمد شما به عنوان یک مربی کوچینگ، و موفقیت شما در صنعت، اغلب به اعتبار شما خلاصه می شود. در حالی که هیچ شرایط آموزشی سختگیرانه ای برای کوچینگ شدن وجود ندارد (و در برخی از نقاط جهان، شما حتی به مجوز یا گواهینامه نیاز ندارید)، داشتن نوعی مدرک، گواهینامه یا مدرک، شانس شما را برای تبدیل شدن به یک کوچینگ حرفه ای افزایش می دهد. 

برای پیشبرد حرفه خود در کوچینگ، در اینجا چند راه حل آموزشی به شما ارائه می دهیم که می توانید آنها را بررسی کنید:

  • کسب اعتبارICF–گواهینامهICFبهترین راه برای تبدیل شدن به یک کوچ حرفه ای معتبر است. گواهینامه ICF تنها گواهینامه کوچینگ حرفه ای است که در سطح جهانی تایید شده است و نشان می دهد که یک کوچینگ آموزش، تمرین و تجربه دقیقی در این صنعت کسب کرده است. سه مدرکICFوجود دارد که یک کوچینگ امکان مطالعه و آموزش آنها را دارد: ACC، PCC و MCC.
  • یک دوره معتبر بگذرانید – بسته به محل زندگی شما، ممکن است بتوانید یک دوره آموزشی (که اغلب کاملا دیجیتالی است) در کوچینگ بگذرانید. موسساتی هستند که دوره‌های پایه یا دیپلم کاملا معتبر را در زمینه‌های مختلف متورینگ و کوچینگ ارائه می‌دهند.
  • یک برنامه آموزشی کوچینگ معتبر توسطICF را تکمیل کنید – اگر یک کوچینگ در حال آموزش هستید، فدراسیون بین المللی کوچینگ طیف گسترده ای از دوره های معتبر را برای کمک به پیشرفت حرفه ای شما ارائه می دهد. این برنامه یک برنامه درسی به روز را در اکثر رشته های کوچینگ پوشش می دهد، اما فقط برای کسانی که از قبل به عنوان کوچینگ کار می کنند در دسترس است.
  • به عضویتICF درآیید –با تکمیل یک برنامه آموزشی کوچینگ معتبر ICF ( یا 60 ساعت آموزش توسط منبع تایید شده جایگزین)، شما واجد شرایط عضویتICFهستید. فدراسیون بین المللی کوچینگ، بزرگترین سازمان کوچینگ حرفه ای در جهان است و پیوستن به کتاب های آنها اعتبار فوری، فرصت های توسعه کسب و کار و چشم انداز شبکه جهانی را ارائه می دهد.
بیشتر بخوانید!
شروع سرمایه گذاری در بورس

انواع کوچینگ

انواع مختلفی از کوچینگ ها وجود دارد و جایگاه های جدید همیشه در حال ظهور هستند. میزان درآمد شما و تحصیلات مورد نیاز برای تبدیل شدن به یک کوچینگ اغلب به بخشی بستگی دارد که می خواهید در آن کار کنید. بنابراین ارزش دارد که همه گزینه های خود را بررسی کنید و بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید.

در اینجا برخی از رایج ترین شکل های کوچینگ را به شما ارائه می دهیم:

  1. کوچینگ زندگی –صنعت کوچینگ زندگی شاهد رشد سالانه 5.5 درصدی است و شاید یکی از پرتقاضاترین شکل های کوچینگ باشد. به‌عنوان یک کوچینگ زندگی، می‌توانید انتظار داشته باشید که از نزدیک با یک فرد برای رسیدن به هدف یا حل آن در سطح شخصی کمک کنید. کوچینگ زندگی اغلب یک سفر درون نگری است و از شما انتظار می رود که به مراجع خود راهنمایی و آموزش دهید و کمک کنید تا در زمینه های مشکل دار زندگی خود اقدام کند.
  2. کوچینگ سلامت – وظیفه یک کوچینگ سلامت آموزش و حمایت از مراجعین است که قادر باشند رفتار خود را برای رسیدن به اهداف سلامت، رژیم غذایی و مراقبت خود تغییر دهند. کوچینگ سلامت بسیار بیمار محور است و از مکالمه، مداخله و روش های مبتنی بر استراتژی برای کمک به تغییرات رفتاری در مراجع استفاده می کند.
  1. کوچینگ کسب و کار – به جای کار با یک فرد برای رسیدن به اهداف شخصی خود، یک کوچینگ کسب و کار با یک صاحب کسب و کار یا کارآفرین همکاری می کند تا به آنها کمک کند که عملکرد شرکت خود را بازتاب دهند و بهبود بخشند. یک کوچینگ کسب و کار قادر است به یک کارآفرین در یافتن چشم انداز خود، ترسیم استراتژی کسب و کار و شناسایی راه هایی برای رشد کسب و کار کمک کند.
  1. کوچینگ کارکنان – این نوع کوچینگ با کارمندان یک کسب و کار سر و کار دارد و به کارکنان با بالاترین عملکرد کمک می کند تا عملکرد خود را بیشتر بهینه سازند و کارکنان کم کار را شناسایی کنند و بتوان آنها را برای بهبود عملکرد خود آموزش داد. کوچینگ کارکنان می تواند توسط یک کوچینگ داخلی یا خارجی انجام شود و یک تلاش مشترک برای ایجاد درک مشترک و اهداف محل کار است.
  1. کوچینگ اجرایی – یک کوچ اجرایی خدمات بسیار مشابه به یک کوچ کسب و کار ارائه می دهد، اما در عوض با اعضای ارشد یک سازمان (مانند مدیر یا رئیس شرکت) کار می کند. یک کوچ اجرایی مسئول کمک به رئیس یک سازمان است که عملکرد، ادراک و مهارت های شرکت خود را بررسی نماید و به ترسیم اهداف و برنامه عملیاتی برای سازمان کمک کند.
  2. کوچینگ رابطه – مانند بسیاری از انواع کوچینگ، کوچینگ رابطه بسیار متمرکز بر هدف است. یک کوچینگ رابطه می تواند به روابط تجاری یا شخصی کمک کند و با افراد یا زوج ها برای بهبود مهارت های ارتباطی و یادگیری استراتژی های حل تعارض کار کند.
بیشتر بخوانید!
کوچینگ و منتورینگ

اهمیت فراهم سازی حضور آنلاین در مهارت کوچینگ

به عنوان یک کوچ، احتمالا کارهای زیادی را شخصا انجام خواهید داد؛ ملاقات فیزیکی با مشتریان و آموزش رو در رو به  آنها. اما این بدان معنا نیست که شما هم نیازی به حضور دیجیتال ندارید – در واقع، حضور آنلاین شما به عنوان کوچینگ به اندازه حضور فیزیکی شما مهم است.

برخی از کسب و کارها در به دست آوردن یک وب سایت مردد هستند، زیرا فکر می کنند کسب و کارشان به اندازه کافی بزرگ نیست، یا اینکه به دلیل نداشتن فضای اداری فیزیکی یا طبقه فروشگاه، نیازی به حضور آنلاین ندارند. در واقع، در سال 2018، 64% از صاحبان مشاغل کوچک وب سایت شرکتی نداشتند.

این یکی از بزرگترین اشتباهاتی است که شما می توانید به عنوان یک کارآفرین مرتکب شوید، زیرا تا 80٪ از مشتریان بالقوه قبل از خرید، یک کسب و کار را به صورت آنلاین جستجو می کنند – و اگر شما را پیدا نکردند، به جای دیگری می روند.

اگر خواهان آن هستید که یک کوچینگ حرفه ای شوید و مشتریان بالقوه زیادی را جذب کنید، به حضور آنلاین نیاز دارید. راه‌اندازی یک وب‌سایت به شما اعتبار می‌دهد و اعتبار برند را برای کسب‌وکارتان ایجاد می‌کند، زیرا می‌توانید یک لوگو بسازید و همه تستیمون ها، محتوای رسانه‌ها و پلتفرم‌های خود را در یک مکان پیوند دهید.

همچنین این امکان وجود دارد که فعالیت بازدیدکنندگان خود را از طریق وب‌سایت خود نظارت کنید و آمار عملکرد سایت خود را ارزیابی نمایید. بنابراین قادر هستید درباره مشتریان خود اطلاعات بیشتری کسب کنید و خدمات خود را بر اساس آن تنظیم کنید.

بیشتر بخوانید!
سرمایه گذاری با 4 میلیون تومان

با این حال، فراهم آوری یک حضور آنلاین مهمتر از راه‌اندازی یک وب‌سایت است، و حضور در رسانه‌های اجتماعی برای هر کسب‌وکاری ضروری است. ایجاد صفحات رسانه های اجتماعی برای کسب و کار و مهارت کوچینگ شما یک راه عالی برای در معرض دید قرار گرفتن است و می توانید از صفحات خود برای تبلیغات، افزایش تعامل با مشتری و هدایت ترافیک به وب سایت خود نیز بهره ببرید.

مهارت کوچینگ و ویژگی های آن

ما برخی از ویژگی های کلیدی را که برای شکوفایی به عنوان یک کوچینگ به آن نیاز دارید، تجزیه و تحلیل می کنیم و سه مولفه را که در فرآیند مهارت کوچینگ نقش اساسی دارند، شناسایی می کنیم. کوچ ها از پیشینه های مختلفی می آیند و دارای طیف وسیعی از کیفیت ها و تجربیات هستند که از طریق آن مهارت های کوچینگ و سبک های کوچینگ منحصر به فرد خود را توسعه می دهند.

بعد از آن، مربیان این ویژگی‌ها را با نیازهای خاص مجریانی که با آنها کار می‌کنند تطبیق می‌دهند. با این حال، علی‌رغم چنین رویکردهای فردی برای کوچینگ، می‌توان مهارت‌ها و ویژگی‌هایی را شناسایی کرد که زیربنای کوچینگ موثر است. به عنوان مثال، همه کوچ ها لازم است:

  • برقراری ارتباط موثر با اجراکنندگان برای تعیین نیازها و جاه طلبی های آنها، انتقال اطلاعات و ارائه بازخورد سازنده
  • برنامه ریزی و سازماندهی جلسات و برنامه هایی برای رفع نیازهای اجراکنندگان و هدایت توسعه آنها
  • تجزیه و تحلیل و ارزیابی عملکرد (خود و اجراکنندگانشان) برای سنجش و هدایت پیشرفت
  • ایجاد یک محیط امن که در آن رفاه مجری در درجه اول اهمیت قرار دارد
  • در توسعه دانش و مهارت کوچینگ خود ذهن باز داشته باشند. این شاید مهمترین ویژگی کوچ های خوب باشد: توانایی و تمایل برای ارزیابی مهارت ها و دانش خود و تلاش مداوم برای توسعه و بهبود آنها.

کلام آخر

کوچ ها با افراد یا کسب و کارها کار می کنند تا به مشتریان خود کمک کنند که عملکرد خود را در یک زمینه خاص بهبود بخشند. تمرکز بر کمک به مراجعین برای یادگیری است. صرف نظر از آموزش دادن به آنها، یک کوچ قادر است در هر امری از زندگی گرفته تا کوچینگگری شغلی یا در زمینه‌های خاص مانند کوچینگگری رهبری تخصص داشته باشد.

برخی از انواع کوچینگ به تجربه و اعتبار نیاز دارند، در حالی که این امکان وجود دارد که برخی دیگر را با خلاقیت و مهارت های افراد خوب ساخت. برای این کار لازم است که هر کوچ، مدارک و مهارت های کوچینگ را کسب نماید که در بالا نحوه دستیابی به مهارت کوچینگ را به شما ارائه دادیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up