سرمایه گذاری کم ریسک - حسین عظیمی | مشاوره سرمایه گذاری
حسین عظیمی مشاوره سرمایه گذاری
سرمایه گذاری

سرمایه گذاری کم ریسک

سرمایه گذاری کم ریسک فهرست موضوعات Toggle سرمایه گذاری کم ریسک منظور از سرمایه گذاری کم ریسک چیست؟ ویژگی‌ های سرمایه گذاری کم ریسکچند نمونه سرمایه گذاری کم ریسک کلام پایانی  سرمایه گذاری یک اقدام منحصر به فرد و ریسک پذیر است، که باعث می‌ شود، شما بتوانید دارایی ‌های…

سرمایه گذاری کم ریسک

 سرمایه گذاری یک اقدام منحصر به فرد و ریسک پذیر است، که باعث می‌ شود، شما بتوانید دارایی ‌های خود را پس از مدتی به چند برابر تبدیل کنید. سرمایه‌گذاری از رکود دارایی تا حد زیادی جلوگیری می کند و باعث می شود تا دارایی ها به چرخه اقتصادی تزریق می شوند، سپس وارد چرخه دوار اقتصادی می شوند و به مبدا خود باز می گردند.

 البته در شرایطی که ارزش آنها چندین برابر شده و با سودآوری همراه هستند، سرمایه گذاری دارای انواع و اقسام مختلفی است. سرمایه گذاری و ریسک پذیری دو دوست همراه و جدایی نشدنی هستند، اگر فرد محافظه کاری هستید، توصیه می‌کنیم هرگز به سراغ سرمایه گذاری نروید.

چرا که این امر به ریسک پذیری زیادی احتیاج دارد. البته در سرمایه گذاری شاهد مواردی هستیم که ریسک کمتری احتیاج دارند، اما فاقد ریسک نخواهند بود. سرمایه گذاری کم ریسک علاوه بر اینکه دارای مزایای زیادی است با معایبی نیز همراه می باشد.

اگر شما در جستجوی یک سرمایه گذاری سودآور و در عین حال کم ریسک و کم خطر هستید، توصیه می‌کنیم در این مقاله با ما همراه شوید. چرا که قصد داریم در رابطه با این موضوع صحبت کنیم.

منظور از سرمایه گذاری کم ریسک چیست؟

آیا تا به حال از یک ارتفاع به سمت پایین پریده‌اید؟  اگر شما دارای فوبیای ارتفاع باشید، هرگز به مکان های مرتفع و بلند نخواهید رفت و ترجیح می دهید تا همیشه در مناطق امن خود بمانید. اما اگر عاشق پرواز باشید و بخواهید شوق در آغوش کشیدن آسمان را با تمام وجودتان احساس کنید، نیاز دارید که حتماً با ارتفاع میانه خوبی برقرار کنید.

برای از بین بردن این فوبیا لازم است تا ابتدا ارتفاعات متعددی را امتحان کنید، مکان های مرتفع و بسیار بلند برای شما به هیچ عنوان توصیه نمی شود، ابتدا بایستی از ارتفاع های کوتاه شروع کنید. زمانی که شما خواهان سرمایه گذاری در بازار هستید، نیز دقیقا با چنین شرایطی مواجه هستیم.

سرمایه‌گذاری یعنی ریسک، ریسک یعنی خطر،  خطر سرمایه گذاری به نحوی است که امکان دارد تمام دارایی شما به یک بار صفر شود و هیچ و پوچ گردد.

همچنین امکان دارد دارایی شما ۱۰۰ برابر شود و شما را از فرش به عرش برساند. دقیقاً سرمایه‌ گذاری یعنی همین و به هیچ عنوان نمی توان از  احتمال سقوط و احتمال صعود جدا شد. اما بسته های متعددی برای سرمایه گذاری وجود دارد، بعضی از آن ها با خطر کمتری مواجه هستند و احتمال سودآوری و پیشرفت به واسطه آن ها بیشتر از احتمال زیان دهی است.

سرمایه گذاری هایی در گروه سرمایه گذاری کم ریسک قرار می گیرد و این تضمین را به شما خواهند داد  که بتوانید به راحتی و با خیال راحت دارایی خود را در آن بخش سرمایه‌گذاری کنید. در حقیقت تنش‌ های موجود در این امر بسیار اندک است و خیال سرمایه گذار راحت می باشد.

توجه داشته باشید که برای این نوع سرمایه گذاری شرایط خاصی وجود دارد و سبب تمایز آن با موارد دیگر شده است. در ادامه به ویژگی ‌های سرمایه گذاری کم ریسک خواهیم پرداخت.

بیشتر بخوانید!
وب مانی چیست؟

ویژگی‌ های سرمایه گذاری کم ریسک

یکی از سوالاتی که افراد با آن مواجه هستند، این است که دقیقاً سرمایه گذاری کم ریسک چگونه است و چه ویژگی هایی دارد؟ سرمایه‌گذاری منحصر به فرد نبوده و از نظر ماهیت هیچ تفاوتی با دیگر سرمایه ‌گذاری ‌ها ندارد، اما شاهد یکسری تفاوت در ویژگی ها و نتایج آن هستیم به موارد زیر توجه کنید؛

  • کوتاه مدت: معمولاً سرمایه ‌گذاری ‌هایی که با ریسک و خطر کمتری هستند، در کوتاه مدت به نتیجه خواهد رسید. کاهش زمان سرمایه گذاری باعث شده تا از نوسانات و فشارهای وارد شده بر این و سرمایه گذاری کم شود، زمانی که مدت و پروسه سرمایه گذاری کم باشد با بحران ها و چالش های کمتری مواجه خواهد بود. و در نهایت خطر کمتری آنان را تهدید می کند.
  • سود آوری کمتر: قطعاً با این ضرب المثل آشنا هستید: که ( هر چقدر پول بدهید به همان اندازه آش میخورید) ، منظور از این ضرب المثل چنین است که هر چقدر شما بیشتر هزینه کنید در مقابل با درآمد و سود بیشتری مواجه خواهید شد و از امکانات بیشتری بهره‌ مند می‌ شوید. سرمایه گذاری هایی که با خطر زیادی مواجه هستند سودآوری آنان نیز بیشتر است، هر چه میزان خطر و ریسک پذیری بیشتر باشد در نتیجه سودآوری بیشتر خواهد شد و در مقابل نیز همینطور است. زمانی که به سراغ سرمایه گذاری کم ریسک می‌روید، باید انتظار سود کمتری نیز داشته باشید. در حقیقت همین سودآوری اندک است، که باعث می شود خطر ناشی از سرمایه‌گذاری کاهش یابد.
  • نیاز به وجه کمتر: زمانی که شما در یک سرمایه گذاری وجه زیادی را قرار می‌ دهید در واقع خطر بیشتری را به جان خریده‌ اید. در صورتی که سرمایه گذاری با هرگونه بحرانی مواجه شود، تمام این دارایی ‌ها نیز ممکن است از بین برود. اما زمانی که مبلغ سرمایه گذاری کم است خطر و ریسک کمتر می‌شود، چرا که شما در صورت از دست دادن دارایی نیز چندان متضرر نمی شوید و به همین دلیل برای چنین سرمایه‌گذاری ‌هایی به مبالغ کمتر احتیاج داریم.
  • نوسانات کمتر: هنگامی که شما وارد سرمایه گذاری کم ریسک می ‌شوید، متوجه خواهید شد که این نوع سرمایه گذاری با نوسان و تغییرات کمتری مواجه است. همین نوسانات باعث می شود تا خطر ناشی از سرمایه‌گذاری کاهش بیابد و در نهایت بازی سود کمتری مواجه شویم.
  • اظطراب کم: شما به عنوان یک سرمایه گذار در این نوع سرمایه گذاری هرگز نگران نخواهید بود، در صورتی که با ضرر زیادی مواجه شوید و یا به سود قابل قبول خود دست نیابید. چراکه سرمایه گذاری کم ریسک با خطر کمتری همراه است و سرمایه ‌گذار با آسودگی خیال وارد این تجارت خواهد شد.

زمانی که ویژگی‌ های سرمایه گذاری کم ریسک را مورد بررسی قرار می دهید، متوجه خواهید شد که این نوع سرمایه گذاری تمام معایب سرمایه گذاری های پرخطر را کنار گذاشته و آرامش بیشتری به همراه دارد.

علاوه بر آن از سود کلان و نتیجه فوق العاده نیز خبری نخواهد بود و سود دهی آن متوسط خواهد بود. مواردی که در این قسمت از مقاله ذکر شد پاسخ خوبی برای این سوال یعنی سرمایه گذاری کم ریسک چگونه‌ است، خواهد بود.

بیشتر بخوانید!
سرمایه گذاری زمین

چند نمونه سرمایه گذاری کم ریسک

شاید با خود این گونه فکر کرده باشید که سرمایه گذاری کم ریسک جدای سرمایه گذاری های پر خطر قرار دارند و بستر متفاوتی برای آن ها تعریف شده است.  می‌ توانیم چند نمونه از سرمایه گذاری کم ریسک را معرفی کنیم و با خیال راحت در آنها اقدام به سرمایه‌گذاری نمایید، اما این یک تصور و برداشت کاملاً اشتباه است.

منظور از سرمایه گذاری کم ریسک موارد خاص و منحصر به فردی نیستند، بلکه روش هایی هستند که با استفاده از آن ها شما می‌توانید با ریسک کمتری مواجه شوید.

 در حقیقت یک بستر می تواند برای فردی سرمایه گذاری پر ریسک و یا کم ریسک باشد. این امر ناشی از ارائه روش های متفاوتی است که سرمایه‌ گذار به کار برده است به جای ذکر مواردی از سرمایه ‌گذاری‌ های کم خطر و کم ریسک سعی داریم تا بهترین روش برای سرمایه گذاری کم ریسک ذکر کنیم.

در حقیقت دوست داریم تا با ارائه اطلاعاتی به شما کمک کنیم تا به جای داشتن یک سرمایه ‌گذاری پرخطر و پر از ریسک، سرمایه ‌گذاری کم خطر و کم ریسک را تجربه کنید. روش هایی که در ادامه ذکر شدند که همگی در ریسک پذیری سرمایه‌ گذاری تاثیرگذار هستند؛

  • اختصاص بخش کمی از دارایی در سرمایه گذاری: زمانی که شما مبالغ سنگینی را برای سرمایه ‌گذاری اختصاص می ‌دهید، در مقابل به همان میزان ریسک کرده اید. در صورتی که سرمایه گذاری با موفقیت پیش نرود تمام مبالغ دود شده و به آسمان می ‌رود. به عنوان مثال اگر شما خواهان سرمایه گذاری در وسایل نقلیه هستید، می توانید به جای اختصاص یک میلیارد تومان تنها ۱۰۰ میلیون از دارایی خود را وارد این تجارت کنید در نهایت شما واریز که کمتری مواجه هستید و خطرات ناشی از این نوع سرمایه گذاری را به جان نخواهید خرید.
  • به سراغ بورس نروید: بورس و ریسک دست به دست هم دادند و به هیچ عنوان از هم جدا نخواهند شد. اگر شما به دنبال بهترین روش برای سرمایه گذاری کم ریسک هستید، باید بدانید که بستر های پر از نوسان و پر از تلاطم نمی ‌توانند با ریسک کمتری مواجه شود، برای بورس فرقی نمی ‌کند که شما با چه میزان دارایی وارد سرمایه گذاری شده اید، زمانی که با نوسان مواجه می ‌شود بخش از این از دارایی به کلی نابود خواهد شد به همین دلیل توصیه می ‌شود که به سراغ بورس نروید.
  • تمام جوانب را بسنجید: هرچه که شما پیش از اقدام به سرمایه گذاری اطلاعات جمع آوری کنید، عملکرد بهتری خواهید داشت. حتی این امکان وجود دارد که اقدام به سرمایه‌گذاری نکنید و دست از کار بکشید. زمانی که شما تمام جوانب را سنجیده و اطلاعات مفیدی در دست دارید متوجه خواهید شد که چه میزان از دارایی‌های خود را وارد سرمایه گذاری کنید و در نهایت خطر کمتری را به جان خواهید خرید و چند قطره ریسک سرمایه‌گذاری شما تزریق خواهد شد.
  • هرگز تمام دارایی های خود را وارد سرمایه گذاری نکنید: اختصاص تمام دارایی تان در سرمایه گذاری یعنی در آغوش کشیدن تمام خطراتی که در سرمایه گذاری وجود دارد. بهترین روش برای سرمایه گذاری کم ریسک این است که شما محتاطانه عمل کنید و همه دارایی خود را وارد تجارت نکنید.
  • زمان سرمایه گذاری را کاهش دهید: در بسیاری از سرمایه گذاری ها امکان تعیین زمان وجود دارد، به عنوان مثال؛ شما دارایی خود را به مدت شش ماه در یک شرکت تضامنی سرمایه ‌گذاری خواهید کرد. اگر شما مدت زمان سرمایه ‌گذاری را افزایش دهید قطعا با نوسانات خطرات زیادی مواجه خواهید شد، اما زمانی که این زمان کاهش می ‌یابد به تبع با ریسک کمتری مواجه خواهد بود.
  • به سراغ شرکت های تضامنی نروید: در شرکت های تضامنی زمانی که سرمایه شما به عنوان یک شریک به شرکت تزریق می شود، شما در برابر بدهی های شرکت نیز متعهد خواهید شد. اما در شرکت های سهامی با چنین شرایطی مواجه نخواهید بود، به همین دلیل برای سرمایه گذاری کم ریسک توصیه می شود به سراغ بسترهای بروید که از تعهدات شما می ‌کاهد.
  • یک سرمایه گذار خرد بمانید: به جای آن که مبالغ سنگینی را به یک سرمایه گذاری اختصاص دهید، می توانید مبالغ کمتری را در چند سرمایه‌ گذاری قرار دهید. شما با این روش از هر سرمایه‌ گذاری خطرات کمتری را دریافت می‌ کنید و به سود متوسط دست خواهید یافت که مجموع این سود های متوسط قطعاً بیش از سود حاصل از یک سرمایه ‌گذاری خواهد بود. به عنوان مثال به جای اختصاص یک میلیارد تومان در بخش ساخت و ساز می توانید ده تا سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیون تومانی انجام دهید. و با ریسک کمتری مواجه شوید مانند این است زمانی که شما برای خریدن میوه اقدام می‌ کنید، اگر تمام وجه خود را برای خرید یک میوه اختصاص دهید. تنها از مزیت‌های یک میوه بهره مند خواهید شد و با مضرات بیشتری روبه‌رو می‌شویم، اما اگر با همان مبلغ از هر میوه یک عدد را خریداری کنید که مجموعه ای از چند میوه خواهید داشت و منافع شما بیشتر می ‌شود. همچنین از ضررهای احتمالی جلوگیری خواهد شد
بیشتر بخوانید!
سرمایه گذاری ثابت در بورس

موارد بسیار زیادی هستند که به عنوان بهترین روش برای سرمایه گذاری کم ریسک معرفی می شوند اما آنها در یک مقاله امکان‌ پذیر نیست، برای آنکه بتوانید با تمام این روش‌ها و مخصوصاً بهترین روش ممکن آشنا شوید توصیه می‌شود تا با یک مرکز مشاوره در خصوص سرمایه‌گذاری در ارتباط باشید و اطلاعات مفیدی را دریافت نمایید.

کلام پایانی

سرمایه گذاری می تواند یک تجارت فوق العاده و منحصر به فرد باشد، در صورتی که شما به شرایط آن به خوبی آگاه باشید و بهترین نحو ممکن اقدام به سرمایه‌ گذاری نمایید. سرمایه گذاری و ریسک پذیری رابطه مستقیمی با همدیگر دارند و همیشه همراهم خواهد بود.

اگر شما فرد محافظه کاری هستید و خواهان جلوگیری از ضرر های ناشی از سرمایه‌گذاری هستید، می توانید به سراغ سرمایه گذاری کم ریسک بروید. این سرمایه‌گذاری همان طور که از نامش پیداست، خطرات کمتری دارد. اما منافع آن بیش از خطرات موجود خواهد بود.

شرایط حاکم بر این نوع سرمایه گذاری منحصر به فرد است و افراد زیادی از آن استقبال می کنند. در این مقاله اطلاعاتی در رابطه با ویژگی های سرمایه گذاری و همچنین بهترین روش برای سرمایه گذاری کم ریسک را در اختیار شما قرار دادیم، امیدواریم این اطلاعات برای شما مفید واقع شده باشد و بتواند با استفاده از آن به سود مطلوب خود ناشی از سرمایه گذاری برسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up