بازارهای مالی فارکس - حسین عظیمی | مشاوره سرمایه گذاری
حسین عظیمی مشاوره سرمایه گذاری
سرمایه گذاری

بازارهای مالی فارکس

بازارهای مالی فارکس فهرست موضوعات Toggle بازارهای مالی فارکسبازارهای مالی فارکسانواع بازارهای مالی از نظر عملکردبازارهای مالی فارکس چیست؟در بازارهای فارکس چه چیزی می تواند معامله شود؟نرخ تبدیل چیست؟انواع بازارهای مالی فارکسبازارهای آتی چه بازارهایی هستند؟سخن پایانی بازارهای مالی فارکس چیست؟ بازارهای مالی دارای انواع مختلفی هستند که یکی از…

بازارهای مالی فارکس

بازارهای مالی فارکس چیست؟ بازارهای مالی دارای انواع مختلفی هستند که یکی از این بازارها، بازار فارکس می باشد. یک بازار جهانی که در آن افراد مختلفی از جای جای جهان و به صورت آنلاین می توانند به سرمایه گذاری مشغول شده و در آن به تبادل ارزهای رایج سایر کشورها بپردازند و از این راه سود مناسبی را به دست آورند.

در این بازار روزانه میلیاردها دلار پول جا به جا می شود و افراد زیادی هستند که در این بازارها ورود کرده و با سرمایه گذاری می توانند موفقیت های مالی زیادی را تجربه کنند. اما این بازارها دارای چه ویژگی هایی هستند؟ اگر شما هم جزو کسانی هستید که نام این بازارها را شنیده اید و امروز قصد دارید برای سرمایه گذاری به بازارهای مالی فارکس وارد شوید نیاز دارید که از این بازارها شناخت قابل توجهی داشته باشید تا آسوده خاطر وارد آنها شوید و سرمایه گذاری کنید.

بازارهای مالی فارکس

باید بدانید که امروز بازارهای مالی دارای انواع مختلفی هستند که هر یک پتانسیل مخصوص به خود را دارند و بستری بسیار مناسب برای افرادی هستند که می توانند در این بازارها ورود کرده و سرمایه گذاری کنند. تمامی بازارهای مختلف مالی از جمله فارکس برای سرمایه گذاری دارای پتانسیل بالایی هستند و افراد زیادی روزانه جذب این بازارها از جمله بازارهای مالی فارکس می شوند.

به صورت تقریبی در بازار بورس آمریکا روزانه چیزی حدود صد میلیون دلار پول جا به جا می شود. این عدد بسیار بزرگ و سرسام آور است به گونه ای که باید بدانید که این عدد می تواند به تنهایی اقتصاد یک کشور را از این رو به آن رو کند و بسیاری از کشورها به درآمد یک روز بازارهای مالی برای تامین کل نیازهایی خود احتیاج دارند اما به راحتی نمی توانند به آن دسترسی پیدا کنند.

انواع بازارهای مالی از نظر عملکرد

از نظر عملکردی بازارهای مالی دارای انواع مختلفی هستند. از نظر نوع و تنوع ما در مطالب قبلی انواع این بازارها را به شما معرفی کردیم اما از نظر عملکرد باید انواع بازارهای مالی را به خوبی بشناسید تا بدانید بازارهای مالی فارکس در کدام یک از این دسته بندی ها قرار می گیرد. به همین دلیل ما قصد داریم انواع این بازارها را که به دو دسته کلی تقسیم می شود را به شما معرفی کنیم که عبارت اند از:

  •     بازارهای مالی سنتی و قدیمی
  •     بازار های مالی جدید و مشتقه که یکی از محبوب ترین بازارهای مالی این روزها می باشد
بیشتر بخوانید!
سرمایه گذاری 3 میلیونی

نکته: بازارهای مالی سنتی کاملا بازارهای مشخصی هستند و بازارهای مالی فارکس در بین آنها دیده نمی شود. بازارهای مالی سنتی مانند بازار بورس و یا بازار اوراق قرضه آمریکا می تواند یکی از بازارهای مالی سنتی شناخته شود که دارای مشخصاتی خاص است و طرفداران زیادی هم در آمریکا دارد.

اما بازار فارکس بازاری است که از بازارهای پیشرفته محسوب می شود و ویژگی های منحصر به فردی دارد که ما در ادامه در معرفی بازار مالی فارکس برای شما برخی از ویژگی ها و خصوصیاتی که این بازارها دارند را معرفی خواهیم کرد.

 

بازارهای مالی فارکس چیست؟

برخی از شما که به سرمایه گذاری علاقه مند هستید شاید این سوال را داشته باشید که بازارهای مالی فارکس چه بازارهایی هستند و چه چیزهایی در این بازار معامله می شود تا بتوانید بر اساس آن تصمیم بگیرید که آیا وارد این بازارها بشوید یا خیر؟

به همین دلیل ما در این مطلب قصد داریم برای شما عزیزان برخی از ویژگی های بسیار مهم این بازارها را معرفی کنیم تا این مطلب بتواند راهنمایی بسیار خوب و مناسب برای شما باشد و شما در در تصمیمی که می خواهید اتخاذ کنید به طوری مشخص یاری نماید.

بازارهای مالی فارکس، آتی و بازارهای مالی سی اف دی بعد از روی کار آمدن بورس از بازارهای مالی سنتی الگو گرفتند و بعد از مدتی توانستند که جایگاه ویژه ای را به دست آورند و به عنوان بازارهایی جدید به ویژگی های منحصر به فرد خود شناخته شوند.

ما تمامی بازارهای آتی و یا سی اف دی را به عنوان بازار مالی فارکس می شناسیم که در آن معاملاتی انجام می شود که حجمی بسیار بالا داشته و افراد بسیار زیادی را به سرمایه هایی بسیار کلان رسانده و اند و درآمد خوبی را به وجود آورده اند.

در بازارهای فارکس چه چیزی می تواند معامله شود؟

در بازارهای مالی فارکس وقتی شرکت های فعال می خواهند خود را به عنوان یکی از کارگزاری های فارکس معرفی کنند به شما می گویند که شما می توانید در این بازار معاملات زیادی را در زمینه های مختلفی انجام دهید که برخی از آنها عبارت اند از:

  •     تمامی جفت ارزها
  •     ارزهای دیجیتال
  •     طلا
  •     نفت
  •     شاخص بورس
  •     سهام های آمریکا
بیشتر بخوانید!
سرمایه گذاری ثابت در بورس

به علاوه دارایی های بسیار زیاد دیگری که همگی در این بازار به عنوان دارایی های قابل معامله معرفی شده و شما می توانید برای معامله هر کدام از آنها اقدام نمایید.

نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که کارگزاری های فارکس می توانند تمامی این دارایی ها را مورد معامله قرار دهند اما همه این موارد در بازارهای مالی فارکس صورت نمی گیرد. بازار فارکس در واقع بازاری است که بهه صورت اختصاصی و به صورت تخصصی در زمینه معامله ارزهای کشورهای مختلف فعالیت می کند.

در نتیجه شما می توانید از طریق کارگزاری های فارکس معاملات زیادی را در زمینه های متفاوت انجام دهید اما برای حضور در بازار مالی فارکس تنها باید بر روی ارزهای کشورهای دیگر تمرکز داشته و فعالیت نمایید.

تصور کنید شما قصد دارید به آمریکا سفر کنید و نیاز به دریافت دلار دارید. از طرفی شما مقدار قابل توجهی یورو در حساب خود دارید تا این ارز را تبدیل به یورو کنید.

شاید در نگاه اول بهترین راه برای شما این باشد که به صرافی ها به صورت فیزیکی مراجعه کنید و این تبدیل را انجام دهید اما این کار دیگر یک معامله و یا یک سرمایه گذاری مناسب محسوب نمی شود و عملی بسیار عادی است. اما در بازار فارکس با استفاده از یک نرخ تبدیل شما می توانید به راحتی این عملیات تعویض ارز را انجام دهید.

نرخ تبدیل چیست؟

نرخ تبدیل یک فرمول در بازارهای مالی فارکس می باشد که به شما می گوید به ازای هر یک یورو که شما در اختیار دارید می توانید 1.13 دلار دریافت نمایید. به همین دلیل اگر شما 100.000 یورو در اختیار داشته باشید می توانید در ازای آن و به صورت مستقیم از کسی که دلار دارد، 113.000 دلار را دریافت کنید. به این ترتیب معامله شما به صورت کاملا ارزی انجام می شود. ارزی را می دهید و به ازای آن بر اساس نرخ تبدیلی که وجود دارد می توانید ارزی را با قیمت مناسب دریافت کنید.

انواع بازارهای مالی فارکس

همانطور که گفتیم برخی از معاملات هستند که به فعالیت در بازارهای مالی فارکس مشهور هستند. ما در ابتدای مطلب به شما در مورد بازارهای آتی و یا سی اف دی به عنوان یکی از بازارهایی که زیر مجموعه ای از فارکس شناخته می شود نام بردیم. اجازه دهید که در این بخش این بازارهای آتی و یا فیوچر را به عنوان یکی از بازارهای فارکس به شما معرفی کنیم. در ادامه این مطلب این بازارها را برای شما تعریف کرده و شما می توانید با این بازارهای بسیار مهم بیش از پیش آشنا شوید.

بیشتر بخوانید!
سرمایه گذاری در بانک یا بورس

بازارهای آتی چه بازارهایی هستند؟

یکی از مهمترین بازارهایی که به عنوان بازارهای مالی فارکس شناخته می شود بازارهای مالی آتی هستند که در آن معاملات مختلفی می تواند صورت بگیرد.

شاید بشود گفت یکی از نوظهورترین انواع بازارهای مالی که در دنیا وجود دارد مربوط به بازارهای مالی آتی می باشد که به نوعی این بازارها از زمانی که روی کار آمده اند بسیاری از قواعد و قوانینی که در تمامی بازارهای دیگر وجود دارند را زیر سوال برده اند و تغییر داده اند و برای خود دارای ساختار منحصر به فردی با طیف وسیعی از دارایی های قابل معامله هستند.

بازارهای مالی فارکس به صورت کلی دارای پتانسیل بسیار بالایی برای درآمد زایی هستند و بازارهای مالی آتی هم از این قاعده جدا نیستند و شما می توانید از طریق فعالیت در این بازارها درآمدهای قابل توجهی را تسهیل کنید. توجه داشته باشید که در بازارهای مالی آتی معمولا افراد بر اساس تغییرات نرخ دارایی ها در آینده معامله می کنند.

یعنی امروز معالمه می کنند که برای تاریخی مشخصی در آینده و با نرخی مشخص دارای مشخصی را معامله کنند. در آینده ارزش آن دارایی یا افت کرده است و یا رشد کرده است اما این افراد امروز بر سر رشد و افت آن پیش بینی کرده و معامله می کنند و در موعد مشخص با سررسید مشخص معامله خود را انجام می دهند و برخی از افراد سود بیشتری به دست می آورند.

نکته: بازارهای مالی فارکس در ایران بازارهای امنی هستند که شما می توانید با وجود برخی از محدودیت های موجود به آنها ورود کرده و در آنها کار خود را انجام دهید اما باید بدانید که ورود به بازار معاملات آتی نمی تواند برای شما اتفاقی خوشایند باشد. چرا که امروزه ورود به این بازارهای مالی برای ایرانیان ممنوع بوده و این کار در ایران مورد قبول قانون نمی باشد. دولت با هدف جلوگیری از رشد فزاینده قیمت ارز این تصمیم را اتخاذ کرده است. 

سخن پایانی

بازارهای مالی فارکس بازارهایی هستند که شما در آن به معامله ارزهای رایج با یکدیگر می پردازید. در واقع شما واحد ارزی مشخصی ندارید که باید همه ارزها را به آن تبدیل کنید و بعد ارز مورد نظر خود را با پرداخت آن ارز مرجع خریداری کنید. فروشندگانی هستند که بر اساس نرخ تبدیل قصد دارند ارز مورد نیاز شما را به فروش برسانند چرا که می خواهند ارز مورد نیاز خود را از شما خریداری کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up