بازار سرمایه - حسین عظیمی | مشاوره سرمایه گذاری
حسین عظیمی مشاوره سرمایه گذاری
سرمایه گذاری

بازار سرمایه

 بازار سرمایه فهرست موضوعات Toggle  بازار سرمایههدف از سرمایه گذاری در بازار سرمایهبازار سرمایه چیست                        مهم ترین مزایای بازار سرمایهانواع بازار سرمایه بازار سرمایه چیست؟ بازار های سرمایه دارای چه انواعی هستند. در این مطلب قصد بررسی این سوالات را…

 بازار سرمایه

بازار سرمایه چیست؟ بازار های سرمایه دارای چه انواعی هستند. در این مطلب قصد بررسی این سوالات را داریم. همه ما می دانیم که بخش بسیار زیاد و مهمی از اقتصاد یک جامعه کشوری را همین انواع بازار های مالی و سرمایه گذاری آن کشور تشکیل می دهند. این بازار های مالی به طور عمومی بخش زیادی از بازار های مالی را در دل خود جای می دهند.

 مهم ترین مزیت و اهمیت این بازار ها این است که یک فرصت بسیار مناسب برای رشد و ترقی می باشد. ماهیت این بازار ها موفقیت عمومی اقتصاد کشور و همچنین موفقیت فردی افرادی است که در این بازار ها سرمایه گذاری انجام می دهند. به همین دلیل به صورت سالانه افراد بسیار زیادی وارد این بازار ها می شوند و از سرمایه گذاری خود به ثروت و موفقیت زیادی دست پیدا می کنند.

البته که سرمایه گذاری در این بازار ها به منزله تضمین موفقیت نیست. بلکه این بازار ها برای خود دارای اصول و قاعده مشخصی هستند که شما باید از آنها با خبر باشید. در غیر این صورت باید به شکل غیر مستقیم سرمایه گذاری خود در بازار سرمایه را انجام دهید و موفقیت های لازم را به دست آورید.

همه ما با انواع بازار های مالی آشنا هستیم. اما مهم ترین و معروف ترین این بازار های مالی، بازار اوراق بهادار و یا بازار خرید و فروش سهام یعنی بازار بورس می باشد. بازاری که در آن بسیاری از افراد که دارای مهارت بودند یا برای سرمایه گذاری غیر مستقیم به مجموعه های معتبر تکیه کردند به سود های خوبی رسیدند. این بازار یکی از انواع بازار سرمایه می باشد که همه افراد با هر میزان سرمایه ای می توانند به راحتی به آن ورود کنند.

بیشتر بخوانید!
سرمایه گذاری بیت کوین

هدف از سرمایه گذاری در بازار سرمایه

مهم ترین هدف همه افراد از سرمایه گذاری در هر یک از انواع بازار سرمایه بدون تردید این است که بتوانند بخشی از پول های نقد خود را تبدیل به یک نوع از انواع دارایی های با ارزش کنند. به این ترتیب می توانند در طول زمان ارزش پول خود را در برابر تروم حفظ کرده و در نهایت حتی از میزان تورم نیز پیشی گرفته و به سود قابل توجهی دست پیدا کنند.

این سود دهی اما همیشه ممکن است اتفاق نیفتد. اگر قرار بود همه ما بتوانیم با ورود به بازار سرمایه بلافاصله به سود برسیم که الان همه مردم ثروت بسیاری داشتند. برای موفقیت و برای رسیدن سود قابل توجه تنها هدف داشتن کافی نیست.

بلکه شما باید بازار و قواعد آن را به صورت کامل آشنا باشید. برای این موضوع باید با تمامی قوانین بازار آشنا باشید و تمامی اصطلاحات این بازار ها را به خوبی بدانید. اما مهم ترین نکته در خصوص موفقیت در این بازار ها این است که شما بتوانید قدرت تحلیل داشته باشید.

حالا که می دانیم هدف از ورود به بازار سرمایه چیست لازم است که با مفهوم و معنای این بازار هم آشنا شویم. با ما همراه باشید تا در ادامه اطلاعاتی را در این خصوص در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

بازار سرمایه چیست                        

در حقیقت بازار مالی یا سرمایه مانند بازار جواهر فروشی یک بازار مجزا و منحصر به فرد نیست. بلکه این بازار، به مجموعه ای کامل از انواع بازار های مالی می گویند وظیفه اصلی آن ایجاد ارتباط بین ارائه دهنده گان و فروشندگان اوراق بهادار با خریداران آنها می باشد. ما معمولا این بازار را با نام بازار بورس می شناسیم.

بیشتر بخوانید!
ارز دیجیتال

جایی که در آن اوراق بهادار و سهام شرکت ها و مجموعه های مختلف به فروش می رسد. این بازار دارای مزایای بسیار زیادی می باشد که می تواند از طریق مشارکت های جمعی و سرمایه گذاری های بلند مدت و یا میان مدت مردم، علاوه بر اینکه مجموعه ها و سازمان ها را به اهداف خود می رساند، موجب سود دهی به مردم نیز می شود.

تصور کنید شرکتی قصد دارد پروژه ای را راه اندازی کند اما سرمایه لازم برای انجام این کار را ندارد. به همین دلیل به بازار بورس وارد می شود و با فروش بخشی از سهام خود سرمایه لازم را به دست می آورد.

در طول این معامله سرمایه لازم برای آن مجموعه تامین شده و آن شرکت پروژه سود آور مورد نظر خود را آغاز می کند. از طرفی افرادی که این اوراق و سهام را خریداری کرده اند و در این سرمایه گذاری در این بخش از بازار سرمایه ورود کرده اند پس از اتمام پروژه و در صورت موفقیت آمیز بودن پروژه به سود قابل توجهی دست رسی پیدا می کنند.

مهم ترین مزایای بازار سرمایه

اگر بازار های مالی دارای مزایای قابل توجهی نباشند به مرور زمان از بین رفته و مورد استقبال قرار نخواهند گرفت. اینکه این بازار ها با استقبال بسیاری زیادی رو به رو هستند به دلیل داشتن مزایا و ویژگی های بسیار زیادی است که دارند. مهم ترین مزایای این بازار ها عبارت اند از:

  • رونق چرخه تولید
  • قانونی و شرعی بودن
  • سود دهی بیشتر نسبت به سایر بازار ها
  • قابلیت سرمایه گذاری های بلند مدت
  • امکان سرمایه گذاری میان مدت
  • قابلیت نقد شوندگی بسیار بالا
  • شفافیت در بازار و چرخش سرمایه
بیشتر بخوانید!
سرمایه گذاری با 700 میلیون تومان

اگر به تک تک این ویژگی ها و مزایا نگاه کنید متوجه می شوید که چرا این بازار نسبت به سایر بازار های مالی محبوب می باشد. شما در این بازار می توانید بالاترین میزان سود را در صورت حرکت اصولی برای خودتان و برای مجموعه ای که قصد پیشرفت را دارد فراهم کنید.

انواع بازار سرمایه

این بازار ها را می توان به دو دسته تقسیم کرد، این دو دسته عبارت اند از :

  1. بازار اولیه
  2. بازار ثانویه

بازار اولیه

این بازار همان بازاری است که توزیع کننده های سهام به شکل مستقیم اوراقی که قرار است وارد بازار شود را به عنوان ” عرضه عمومی اولیه ” در بازار وارد می شود و در بخش توزیع و فروش قرار می گیرد.

این موضوع باعث می شود که شرکت ها و سازمان تامین بودجه خود را از طریق مشارکت مردم و فروش سهام و بدون نیاز به وام گرفتن انجام می دهند. مشارکت های عمومی هم برای مردم سود آور است و هم برای شرکت ها و سازمان ها می تواند سود آور باشد.

بازار ثانویه

ابتدا اوراق و سهام قابل عرضه در بازار اولیه وارد می شود. پس از آنکه معاملات انجام شد، باقی معاملات به صورت عمومی در بازار ثانویه انجام می شود. در این بازار سرمایه گذاران می توانند سرمایه خود را به پول نقد تبدیل کنند و به سایر متقاضیان ارائه دهند.

این بخش نقد شوندگی یکی از مهم ترین ویژگی های بازار سرمایه می باشد که در بازار ثانویه تامین می شود. در این بخش از بازار نوسانات قیمت و همچنین نیزان ریسک سود و زیان تا حدود زیادی افزایش پیدا کرده و بالا می رود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up